Ph værdi fisse modne datingside fureso

Dansk pige får sort tyk pik og snakker frækt

13/11/ · PH-værdien i din vagina er placeret på omkring fire (mellem sort kaffe og appelsinsaft) på en syre/base-skala. Det betyder, at den er i den syrlige ende af skalaen og derfor har tendens til at lugte surt. Sådan er det fra naturens side. Din vagina har en sur pH-værdi Estimated Reading Time: 5 mins. Hvad er pH-værdi? pH-værdien er et mål for surhedsgraden af en vandig opløsning. Jo lavere pH-værdien er, jo mere sur er opløsningen. pH-værdien af en vandig opløsning er defineret således: Som vi kan se på formlen, afhænger pH af den aktuelle koncentration af oxonium-ioner, [H3O+].

Den vagina Mellemøsten latin vagina ‘ kappe ‘ i betydningen “beholder til en klinge”, græsk κόλπος Kolpos ‘mors mave’, oprindelig: ‘bay’ fra havet ; flertal vaginaer eller kappe er en rørformet primær kønsorgan af kvindelige pattedyr og derfor også af kvinden. Det forbinder den ydre livmoderhals med vaginal vestibulen og beskytter de indre kvindelige kønsorganer placeret dybere i kroppen.

Under samleje kan hun tage penis fra en mandlig partner vaginalt samleje. Det er også en del af fødselskanalen. Normalt ligger vaginale vægge flade oven på hinanden og danner en spaltelignende form svarende til bogstavet “H”.

Bedste sex noveller Fede damer viser fissen frem Jeg er fræk pige

Glemt adgangskode? Er du avisabonnent? Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Opret profil. Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail med information om, hvordan du ændrer din adgangskode.

Skukke damer har sex med ung mand Frække kvinder nøgen Sex to piger

En pH værdi, for fx et rengøringsmiddel, siger noget om produktets surhedsgrad, dvs. hvorvidt det er surt, basisk eller neutralt. Er produktets pH værdi lavere end 7, så er den sur (syre), og er den højere end 7, så er produktet basisk. Syrer bruges ofte til at fjerne kalk eller ætse i metal, mens baser ofte blandes i rengøringsmidler. Regulering af pH-værdi. Det er vigtigere at holde en stabil pH-værdi i badevandet end at holde en jævn klorværdi. PH-niveauet skal ligge jævnt på 7,,6. Dette er det neutrale niveau – hverken surt eller basisk – og dermed det sundeste for mennesker at bade i.

Maleri nøgen kvinde orange kube

Mange piger er usikre på, om de ser helt rigtige ud forneden, og om alt nu er, som det skal være. Dette er en artikel om, hvad der er godt at vide om skeden, så du ikke behøver at bekymre dig og forestille dig, at alt muligt kan være galt. Skeden er ligesom et rør, der danner forbindelse mellem de indre kønsorganer livmoderen, æggeledere og æggestokke og de ydre kønsorganer klitoris, de store og små kønslæber.

Skedens væg er opbygget af muskler og beklædt af en slimhinde. Den er ca. Det sker fx ved seksuel ophidselse og i forbindelse med fødsel. Fordi skeden er så elastisk, er der plads til en penis , selvom den ser stor ud, når den er svulmet op. Og der er plads til barnet ved fødsel. Musklerne nederst i skeden kan trække sig sammen.

Det sker ved seksuel opstemthed. Gennem slimhinden kan der sive væske ud, så skeden bliver våd. Det har betydning ved samleje , hvor væsken virker som smørelse, så penis kan glide ind og ud.

Sex i det fri frække historie Pigerne fra danmark xxx Min fisse mangler en dejlig pik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *