Handelsbetingelser gældende for Pussykat.dk

Al handel med Pussykat.dk foregår via nettet på denne side og mod kontant netbetaling. Vi modtager følgende kredit og betalingskort: Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, UnionPay & JCB.

Alle ordrer sendes omkostningsfrit ved samlet køb for mere end 399,- kr.
Ved samlet køb for mindre end 399,- kr. Påregnes porto på 79,- kr.

Pussykat.dk tager forbehold for ændringer, prisfejl, tastefejl, udsolgte og udgåede varer mv:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pussykat.

Dokumentation og vejledning: Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Pussykat.

Pussykat står inde for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og levering af varer fra Pussykat anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Varer afsendes inden for 1-2 hverdage.

Risikoen for varer købt af Pussykat overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Pussykat, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Pussykat.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Pussykat har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling: I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort,  Alle priser i Pussykat – på web-adressen https://pussykat.dk – er inkl. moms.

Fortrydelsesret: Pussykat yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Returneres til :
PUSSYKAT
Vesterbro 55
9000 Aalborg

Diskret levering

Produkter der er bestilt senest kl. 16:00 bliver ekspederet den første efterfølgende hverdag.

Levering
Alle ordrer skal laves via hjemmesiden, ikke pr. telefon. Kunden modtager en ordrebekræftelse pr. mail, med ordrenummer. Angiv venligst ordrenummeret ved henvendelser pr. mail eller telefon.

 

100% Diskret
Alle pakker bliver afsendt 100 % diskret og anonymt.

Alle pakker sendes diskret,for at det ikke skal være muligt at identificere, hvad der er pakkens indhold. Du vil heller ikke finde kendetegn eller mærker uden på pakken der refererer til produkter som kan indikere dens indhold. For dig såvel som for os er diskretionen fundamental.

Stort set alle bestillinger bliver afsendt i brun papemballage, så varerne er intakte ved modtagelsen.